Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 19.00, το Megaron Plus, τα Public και οι εκδόσεις Ωκεανίδα υποδέχονται τον νομπελίστα συγγραφέα Orhan Pamuk στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη),για μια διάλεξη- συζήτηση με αφορμή το νέο του βιβλίο “Κάτι παράξενο στο νου μου”.
Η ζωή ενός πλανόδιου μικροπωλητή και της αγαπημένης του. Μια ιστορία αγάπης στη σύγχρονη Πόλη. Για περισσότερο από 40 χρόνια, από το 1969 έως το 2012, ο Μεβλούτ τριγυρίζει στα σοκάκια της Πόλης. Είναι διαφορετικός από τους ανθρώπους γύρω του, υπάρχει κάτι “παράξενο” στο νου του! Προσπαθεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τον ξεχωρίζει από τους άλλους, από πού προέρχεται αυτή η “παραξενιά”.
Από επιλογή του δεν σταματάει ποτέ να πουλάει μποζά τις χειμωνιάτικες νύχτες, αναρωτιέται πάντα ποια πραγματικά είναι η αγαπημένη του και πόση σημασία έχει στον έρωτα το πεπρωμένο. Εξαρτώνται η ευτυχία και η δυστυχία μας από τις επιλογές μας; Ή μήπως ωριμάζουν ανεξάρτητα, έξω από εμάς, και μεις απλώς τις ζούμε, απλώς μας συμβαίνουν;
Tο βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ωκεανίδα.
θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση από τα Αγγλικά.
Είσοδος: Με Δελτίο Προτεραιότητας από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (η διανομή ξεκινάει στις 17.30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου